Как да изтрия завинаги страница от Skype в телефона

  1. Списък на действията преди закриване на сметка
  2. Процедура за изтриване на акаунт от компютър
  3. Начин за затваряне на запис в Skype от телефона
  4. Как да възстановите достъпа до профила си

Често потребителят създава няколко страници в Skype, но използва само един

Често потребителят създава няколко страници в Skype, но използва само един. За да премахнете ненужните акаунти и да изчистите списъка с контакти на вашите приятели и роднини, можете да използвате специална команда в версията за десктоп на Messenger или да отидете в желания раздел на официалния уебсайт на Microsoft.

Списък на действията преди закриване на сметка

Изтриване на страницата в Skype от телефона не работи, потребителят трябва да използва персонален компютър или да го направи на официалния сайт на компанията.

Заедно с личната страница в Skype, потребителят ще изтрие и акаунта си в Microsoft с всички абонаменти за софтуерните продукти на компанията и данните, поставени на сървъра на компанията. Това са файлове и имейли от услугите на OneDrive и Outlook.com.

com

Преди окончателно да се отървете от профила си в Skype, трябва да подготвите и изпълните серия от действия:

  1. Струва си да се уверите, че всички важни данни, писма и съобщения са копирани на компютъра на потребителя.
  2. Отпишете се от всички тарифни планове и абонаменти за Skype и Microsoft.
  3. Деактивиране на текущия профил в автоматичния профил. Ако потребителят пренебрегне точки 2 и 3, тогава неговото име ще продължи да начислява месечна такса и да отпише пари от картата си за най-малко 60 дни.
  4. Похарчи всички пари от лична сметка в системата.
  5. Кажете на хората от книгата за контакти, че сметката скоро ще бъде затворена и предоставете нов адрес за връзка.

Само след решаване на всички въпроси, свързани с финансирането, е възможно да се прекъсне премахването на личната информация.

Процедура за изтриване на акаунт от компютър

  1. Първо, потребителят трябва да въведе страницата, която ще бъде изтрита. Командата "Затвори сметка" се намира в раздела "Акаунт и профил" на менюто "Профил" .
  2. Приложението автоматично ще премине към желаната връзка и ще отвори прозорец за въвеждане на парола от профил в Microsoft. Такива мерки са необходими, за да се потвърди идентичността.
  3. Ако комбинацията е въведена правилно, Microsoft ще изпрати имейл с код, за да затвори профила на имейл адреса на потребителя. За да въведете пин, трябва да изберете „Имам код“.
  4. След това трябва да карате ПИН-код, като по този начин потвърждавате затварянето на страницата на профила.

След това трябва да карате ПИН-код, като по този начин потвърждавате затварянето на страницата на профила

След отстраняването процедурата може да се счита за завършена.

Начин за затваряне на запис в Skype от телефона

  1. За да изтриете страница от Skype от телефона, трябва да отидете на Официален сайт на Microsoft и въведете потребителско име / парола.
  2. Системата също ще изпрати имейл с данни, за да потвърди действията на потребителя. Ако имейл адресът вече не е наличен, кликнете върху реда „Нямам тези данни“ . След това ще се появи формуляр за обратна връзка на Microsoft. Необходимо е да посочите телефонния си номер, за да получите SMS съобщение с код или обаждане до автоинформатора.

Необходимо е да посочите телефонния си номер, за да получите SMS съобщение с код или обаждане до автоинформатора

Не трябва да се надявате, че ще бъде лесно да изтриете профила си в Microsoft. Използвайки акаунт, можете да закупите абонамент за корпоративните софтуерни продукти и да платите за покупките си, така че фирмата ще трябва да потвърди самоличността на лицето, затварящо личната страница.

Как да възстановите достъпа до профила си

Microsoft ще продължи да съхранява информацията за сметка още 60 дни от датата на закриване. През това време потребителският акаунт ще се показва в контактите на други абонати.

Ако потребителят „се развълнува” или промени мнението си за изчистване на страницата, затварянето може лесно да бъде отменено. Просто отидете на страницата и всичко ще бъде "както преди". Можете обаче да възстановите записа преди изтичането на 60-дневния период, след което информацията ще бъде изтрита от сървъра.